Експертно, приспособено и първокласно ски обучение

Експертно – Всичките ни ски инструктори са квалифицирани по международен стандарт. Всички те имат минимум 5 годишен опит в Borovets и познават всеки сантиметър от пистите.

Приспособено – Предлагаме само индивидуално обучение, защото вярваме, че персоналните уроци са най-добрият начин за усъвършенстване. Ние знаем точните места за вашето каране на ски, съобразено с метеорологичните условия, часовото време, снежната обстановка, и преди всичко, нашите уроци се ръководят от това какво желаете да получите от деня.

Първокласно – Вие искате да прекарате най-много време на пистите и ние можем да се погрижим за всяка възможност по време на вашето каране на ски. Ще ви покажем ненатоварените писти, пръхкавия сняг и слънчевите тераси на ресторантите които оставят великолепни спомени.  Също така за нас би било удоволствие да дойдем във вашия хотел предната вечер и да ви помогнем с оборудването или просто да обсъдим предстоящата седмица.

Разбира се тези стандарти се прилагат и към нашите  най-малки гости. Специално обучени инструктори ще научат децата ви в забавна и развлекателна среда.

• Ски уроци
• Ски гайдинг
• Уроци за деца и възрастни
• Ски бягане
• Нощно каране

Ние преподаваме не само на български, а и на английски, немски, руски, иврит.
*Висок сезон: 19.12.2020 – 09.01.2021, 06.02.2021 – 20.02.2021

Други услуги